За нас/Реклама

111Идеята за този сайт принадлежи на Павел Иванов.
Павел Иванов е журналист и специалист в областта на здравните мануални терапии. Създател на Студио за здраве VITA VERDE. Завършва Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ като магистър по български език и литература през 1995 г.; притежава следдипломна квалификация в НСА „Васил Левски“ – София като масажен терапевт; завършва професионална квалификация по „Микроикономика“ и курс „Квантитативни методи в клиничните и обществените здравни изследвания“ към HarvardX.

Ние просто си вършим работата – изцяло посвещавайки се на нея – и се стремим да помагаме на пациентите и потребителите на здравни стоки и услуги, които се нуждаят от точна и вярна информация! Тайната на успеха, според нас, е да вярваме в себе си, в собствените си способности и сили и да вършим добро.

showing_loveВ действителност, ние имаме много планове и идеи и сме повече от уверени, че ще успеем и че ще бъдем в състояние да ги реализираме в живота.

Пожелаваме на нашите читатели, на хилядите специалисти в здравната сфера, на рекламодателите – енергия, хармония и просперитет!
Усмихвайте се често, наслаждавайте се на всеки ден!
И не забравяйте да се придържате към здравословен начин на живот!

 

Това е нашата рекламна оферта
Имаме амбицията да бъдем традиционен спътник на нуждаещите се от здравни услуги и информация граждани и гости на Пловдив. Вашето участие в него Ви дава възможност да достигнете до широк кръг потребители – хора, които имат нужда от Вашите знания, продукти и услуги. ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) е издание, ръководено и управлявано от Вита Верде ЕООД.

Обхват и цел

Ние предоставяме най-важната информация за потребителите на здравна информация в Пловдив:
– къде да се лекуват;
– къде да закупят необходимите лекарства;
– къде да поддържат необходимия здравен статус;
– къде да повишат здравните си знания;
– къде да получат необходимите здравни манипулации;
– кой може да реши здравните им проблеми;
– как да се ориентират в пловдивския здравен пазар;
– какво интересно се случва в здравната сфера в Пловдив.

ИНФОРМАЦИОННО ПРИСЪСТВИЕ И РЕКЛАМА В PLOVDIVHEALTH

I. Информационен портал ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth)
Основната му цел е да запълни информационния вакуум за политиките в здравния сектор и да проследи и отрази развитието на системата.
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) е ориентиран основно към хората от бизнеса, институциите, съсловните
организации от сектора. Аудиторията му включва общопрактикуващи лекари и лекари от всички специалности; сайтът се посещава от професионалисти по здравни грижи; редовни читатели са представители на фармацевтични компании и институциите от здравния сектор.
Сред нашите читатели можем да откроим няколко основни групи.
Първата – това са практически здрави хора и младежи, водещи активен начин на живот и интересуващи се от въпросите за профилактика на заболяванията.
Втората – това са хронично болни, за които е важно да следят за новите изследвания, тенденциите в медицината и новите методи за лечение.
И третата – родители, загрижени за здравето на своите деца.

II. Информационно присъствие и реклама в ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth)
PlovdivHealth предлага на рекламодателите два вида представяне: банер и публикуване на
рекламен материал.

1. Банери
Банерите, които ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) предлага са със следните размери и разположение:

sayt1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oferta-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Публикуване на рекламни и PR материали
Рекламни и PR материали се публикува в новинарската част на портала. В зависимост от желанието на клиента и поставената цел, материалът може да бъде статия, интервю или комбинация от двете.
Обозначава се като Advertorial .

Цена за публикуване на:
текст, предоставен от клиента – 30 лв.
текст, изготвен от журналист от ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth)* – 50 лв.
* текстът е предварително одобрен от клиента
Цените са за материали, с ограничение за обема на текста до 2 500 знака.

III. Технически и стандартни изисквания за рекламните форми
1. Технически изисквания
• Максимална тежест – според изискванията за съответната форма по тарифа;
• Всички банери трябва да имат ограничителен фон в наситен цвят или рамка с дебелина
минимум 1 пиксел.

ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) поддържа следните формати на форми:
Банери тип ‘image’
Файлов размер: до 100 KB
Файлови формати: gif, jpg, png

2. Стандартни изисквания
Банерите не могат да съдържат код с обръщения към други сървъри и връзки, освен служебно залаганите от ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth), или освен изрично одобрени от ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth).
Стандартните форми се изготвят изцяло от клиента, освен ако предварително не е уговорено друго.
Готовите форми се приемат не по-късно от един работен ден преди старта на
кампанията.
Всички рекламни и PR материали, информация и публикации се съгласуват предварително с екипа на ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) и могат да бъдат отказани, ако противоречат на етичните стандарти на медиите и на Етичния кодекс на ПР специалистите в България или Общите условия.
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ(PlovdivHealth) си запазва правото да отложи рекламната кампания, ако готовите форми не отговарят на посочените тук изисквания.
Реклама с политически характер е с 50% оскъпяване.
Заплащането на всички суми се извършва по банков път, 100% авансово.

IV. Допълнителни условия
Рекламодателят отговаря за авторските и сродни права на рекламните форми. При поискване се задължава да декларира тези права в писмена форма до 3 работни дни.
Настоящата тарифа е в сила от 01.06.2012 г.

За контакти:
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth)
гр. Пловдив
тел.: 0888 26 99 86
За консултации и поръчки: zdrave.magazine@gmail.com

Общи условия за ползване на ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth).

Авторски права и отговорности
Съдържанието на тези страници е под защитата на действащото законодателство за авторските права. Всички материали са предназначени само за Ваша лична информация. Използването им извън този смисъл, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието на ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) е забранено и ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.
Екипът на ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) не е отговорен за резултатите от грешките и дефектите, които могат да съществуват в портала, както и за евентуалните загуби или пропуснати ползи в резултат на тези несъответствия.
Екипът на ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) проверява достоверността на получената информация преди да бъде публикувана в публичната част на интернет приложението, но не носи отговорност за достоверността й, както и за последващи евентуални негативни резултати за трети лица от нейното публикуване.
Изпратената на ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) информация се публикува в портала единствено след преценка на редакторския екип.
Защита на лични данни
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) гарантира неприкосновеността на личността на своите клиенти и посетителите на сайта и защитава от неправомерно използване и обработване на свързаните с тях лични данни. Vita Verde (PlovdivHealth) дава право на достъп на лицата до свързаните с тях лични данни.
Клиентът и потребителят се съгласяват техните данни да бъдат обработвани от ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) като това съгласие е в изпълнение на договора, сключен между тях и ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth).
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) защитава данните от случайно или незаконно разрушаване, случайна загуба или промяна, незаконно разкриване или достъп, нерегламентирано изменение или разпространение, както и от всички други форми на незаконно обработване.
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) може да предоставя данни на трети лица за свои клиенти и потребители само ако последните са дали изрично писмено съгласие за това, както и за начина и обема на предоставяната информация.
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) може да предоставя обобщена информация за своите клиенти и потребители на рекламодателите си и за социологически цели.
Потребителите и клиентите на ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) дават съгласие, че ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) може да има достъп до лични данни, включително и до съдържанието на съобщенията, за технически цели при изпълнение на задълженията си по предоставяне на своите услуги.
ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ (PlovdivHealth) не поема отговорност да контролира съдържанието на обявите и не е посредник. Моля, проявявайте необходимото внимание при използването на публикуваната информация.

 

*Отстъпки
Отстъпките за 3, 6 и 12 месеца са валидни при подписване на дългосрочен договор и предплащане на сумата, а не се калкулират месец за месец.

Редакция:
Пловдив, 4000
e-mail: zdrave.magazine@gmail.com

Реклами

Дискусия

Няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Radio Tunes Online

Архив

декември 2018
П В С Ч П С Н
« февр.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Права

Наименованията ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ, ЗДРАВЕ.INFO и PLOVDIVHEALTH, ползвани като търговски названия, са изключително авторско право. При ползване на текстова или друга информация от ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ разрешението и позоваването са задължителни! Изданието се ръководи и управлява от Vita Verde EOOD.
Реклами