Вие четете...
Новини

„Хранене и психика през пролетта“ е първата беседа от цикъла „Здраве, щастие и красота“

9„Хранене и психика“ през пролетта е първата беседа от цикъла „Здраве, щастие и красота“. Тя ще се проведе на 25-ти февруари 2016 г., четвъртък, от 18.30 часа, в галерия ТракАрт.

• Как да бъдем по-здрави, по-красиви, по-щастливи?
• Как да бъдем здрави красиви и щастливи през пролетта чрез правилно хранене и арома-терапия?
• Как храненето влияе на психиката ни?
• Как психиката влияе върху тялото?
• Как да се справяме с негативните си емоции?
• Как да обновим душата и тялото си?

На всички тези въпроси ще отговорят холистичният лекар д-р Галина Арабаджиева и психологът Събка Дякова-Чехович. Присъстващите на беседата в четвъртък ще имат възможност да зададат своите въпроси.

Беседата е първата от цикъла „Здраве, щастие и красота“, в който д-р Арабаджиева съвместно с различни доказани специалисти от страната и чужбина ще представят на публиката начините, по които хората сами могат да бъдат здрави, щастливи и красиви чрез прости методи и техники.

Д-р Галина Арабаджиева е холистичен лекар с над 17 години стаж, доказан през годините дерматолог-венеролог, специалист по лечебно хранене и диетика, детоксикация и прочистване на организма; хомеопат; специалист по клинична арома-терапия. Излекувала е много хора с правилно хранене и промяна на начина на живот. Има специализации по дерматология и венерология. В момента работи като консултант в клиника „Медлайн“. Д-р Арабаджиева е основател и основна фигура в холистичен център „Хармония” – Пловдив. Излекувала е много хора с методите както на традиционната медицина, така и с методите на храненето, арома терапията, начина на живот. Д-р Арабаджиева е лектор на различни форуми в страната и чужбина.

Събка Дякова-Чехович е психолог с над 10 години стаж. Има специализации в България и Полша по „Психодрама“, „Базисни терапевтични умения“, Техники за работа с родители на трудни деца“, „Техника за емоционална свобода – ТЕС“, Психотерапия чрез тялото,
Арт-терапевтични методи, гр. Варшава, Техники за преодоляване на негативни емоции. През 2012 г. издава първата си книга „Фитнес за женската душа“.

„Вярвам в целостта на човешкия организъм и считам, че за да бъде здрав, човек трябва има единство и баланс между ум, душа и тяло. Всеки сам решава дали да се поддържа като се довери на холистичната медицина“, твърди д-р Галина Арабаджиева.

„Целта на психотерапията е промяната към добро. Емоционалните кризи и физическите болести са сигнал, че моментът е дошъл. Промяната е винаги възможна, тя е закона на живота“ – Събка Дякова-Чехович.

Реклами

Дискусия

Няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Radio Tunes Online

Архив

февруари 2016
П В С Ч П С Н
« ное.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Права

Наименованията ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ, ЗДРАВЕ.INFO и PLOVDIVHEALTH, ползвани като търговски названия, са изключително авторско право. При ползване на текстова или друга информация от ЗДРАВЕ-ПЛОВДИВ разрешението и позоваването са задължителни! Изданието се ръководи и управлява от Vita Verde EOOD.
Реклами
%d блогъра харесват това: